"Belangrijk dat bio-groenten en fruit voor iedereen betaalbaar zijn"

Aldi UK start met bio-aanbod voor middenklasse

Aldi is in het Verenigd Koninkrijk gestart met het aanbieden van betaalbare biologische groenten en fruit om meer consumenten uit de middenklasse voor zich te winnen. Het aanbod bestaat nu nog uit wortelen, bloemkool, broccoli en uien, die iets minder dan een kwart kosten van de biologische groenten elders, meldt de website money.aol.co.uk.

Meer verse biologische groente- en fruitsoorten zullen in de komende weken volgen en het aanbod zal vervolgens tot januari 2015 verder gecompleteerd worden. Tony Baines, managing director verkoop van Aldi UK, zei in een verklaring dat dit het resultaat is van een klantenonderzoek dat liet zien dat de klanten geïnteresseerd zijn in biologische levensmiddelen, maar deze te duur vinden. Hij becommentarieerde: "Bij Aldi denken wij dat het belangrijk is dat biologische groenten en fruit voor iedereen betaalbaar zijn." Hij voegde daaraan toe dat dit betekent dat klanten nu meer dan ooit hun totale wekelijkse boodschappen bij Aldi kunnen kopen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.