Tamara Schuitvlot nieuwe Marketing Director Benelux

Ilonka Audenaerde nieuwe commercieel directeur Benelux Bonduelle

Bonduelle Noord-Europa heeft Ilonka Audenaerde (41) aangesteld als Commercieel Directeur Benelux. Audenaerde is al vijf jaar werkzaam bij Bonduelle en heeft bijna 20 jaar commerciƫle ervaring in de FMCG-branche. Tamara Schuitvlot (33) volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux.

Met de uitbreiding van de directie, wil Bonduelle haar leidende rol in bewerkte groente in de Benelux versterken. In haar nieuwe functie zal Audenaerde voortbouwen op de ingezette groei door zich te richten op duurzame winstgevendheid en klantgerichtheid. Tamara Schuitvlot wordt in haar nieuwe rol als Marketing Director Benelux onder andere verantwoordelijk voor het verder verankeren van Bonduelle's positionering bij de consument door middel van innovatie & communicatie.

"Met Ilonka in de directie als Commercieel Directeur geven we vorm aan onze ambitie om nog sterker met onze klanten samen te werken aan de groei van het merk Bonduelle. Ilonka heeft in de afgelopen vijf jaar een sterke basis voor toekomstige groei gelegd en zich bewezen als richtinggevend leider. Deze versterking van ons team bevestigt de groei en de potentie van het merk Bonduelle", vertelt Arno van Dongen, General Manager van Bonduelle Noord-Europa.
 
Ilonka Audenaerde
Tamara Schuitvlot volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux. Hiervoor was zij vier jaar verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Bonduelle Nederland. "Tamara heeft zich in de afgelopen 4 jaar bij Bonduelle bewezen als een gedreven marketeer met duidelijke visie en doortastendheid in de executie. Met een nieuwe reclame campagne en digitale strategie heeft ze het merk Bonduelle nieuw elan gegeven."


Tamara en Ilonka
 
Tamara Schuitvlot
Per 1 oktober bestaat de voltallige directie van Bonduelle Noord-Europa uit Arno van Dongen (General Manager Noord-Europa), Peder Andersen (Director Nordics & UK), Tamara Schuitvlot (Marketing Director Retail Benelux), Ilonka Audenaerde (Commercial Directeur Retail Benelux), Pascal Bertrand (Foodservice Director Benelux), Ingrid van den Berg (Customer Service Manager Noord-Europa), Hanneke Streutker (HR Manager Noord-Europa) , Chris Baas (CFO Noord-Europa)

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven