Open Call FInish voor vers-ketenapplicaties

Van 29 oktober tot 10 december a.s. worden ontwikkelaars uitgenodigd om slimme applicaties te bedenken voor versketens via de open call van FInish. FInish is een versnellingsproject, die samen met SmartAgriFood de laatste fase van het Europese Future Internet-programma markeert.

Beide projecten bouwen voort op het business collaboration platform FIspace. Het doel is om internetondernemers en MKB-bedrijven aan te zetten tot het ontwikkelen van slimme applicaties die voorzien in de behoeftes van versketens van voedsel en bloemen. De Europese Unie ondersteunt het realiseren van de beste ideeën.

FInish verstrekt ongeveer € 5 miljoen aan subsidies voor de realisatie van intelligente systemen, zoals softwareapplicaties. De voorgestelde oplossingen zullen zich richten op nieuwe, naadloze business-to-business (B2B) samenwerking in complexe logistieke ketens en netwerken. Dit is in het belang van alle betrokken partijen, zowel actoren als de consument. Meer informatie en inschrijven kan via de FInish website.


bron: LEI Wageningen UR

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven