zes units binnen vier maanden verhuurd

Herontwikkeling Cash & Carry units Fresh Park Venlo

Hoewel de bouwactiviteiten voor de renovatie van de Cash & Carry hal op Fresh Park Venlo nog van start moeten gaan, kan Fresh Park Venlo nu al spreken van een succesvol project. Binnen vier maanden waren de zes units al volledig verhuurd.

Het is al jaren een vertrouwd gezicht op Fresh Park Venlo: de Cash & Carry 'straat' bij hal 3802 op het 130 hectare grote bedrijventerrein. Klanten zijn met name horeca-bedrijven en groentewinkels uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland, die er groente en fruit komen kopen. 'Het is verheugend om te zien dat we de bouwactiviteiten kunnen starten terwijl alle units al zijn verhuurd. Dat geeft ons veel vertrouwen om direct na de opening in maart 2015 door te gaan met de ontwikkeling van fase 2 van dit project, te weten hal 3803', aldus Ingrid Henderickx, verantwoordelijk voor business development bij Fresh Park Venlo.

Als de vernieuwde Cash & Carry hal is opgeleverd, is er voor de bedrijven voldoende opslagruimte, waardoor de uitstallingen op straat tot het verleden behoren. Ingrid Henderickx: 'We hebben die uitstallingen de afgelopen jaren wel gedoogd, maar het gaf dit deel van het terrein toch altijd een wat rommelig uiterlijk. Als de gerenoveerde hal klaar is, zijn die uitstallingen niet meer nodig en zullen we ze daarom ook niet meer toestaan'. Doordat Fresh Park Venlo inmiddels de bestemming Fresh en Food heeft, zullen er in de vernieuwde cash & carry naast versproducten ook droge foodproducten mogen worden verkocht. 'Vergelijk het maar met een kleine variant van de bekende vershallen van Rungis bij Parijs met een grote diversiteit in aanbod en ondernemers'.

Voor de ontwikkeling van fase 2 hebben zich volgens Ingrid Henderickx inmiddels al de eerste belangstellenden gemeld. "Voor ons toch wel een duidelijk signaal dat de economie echt begint aan te trekken", zegt ze tot slot


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven