10 tm 13 december

Groente & Fruit Handelsmissie naar Agadir, Marokko

Van 10 tot en met 13 december organiseert het Nederlands-Marokkaans Centrum voor Handelsbevordering NMCH van het NCH een uitgaande matchmaking missie naar Agadir, Marokko in het kader van de jaarlijkse "Trofel", de prijs voor de beste producent van Marokko.

Waarom deelnemen?
- U bezoekt Marokko op een belangrijk moment in het oogstseizoen
- Het niveau van de missie opent deuren op de "wintermarkt van Europa"
- U ontmoet de top uit de Groente & Fruit branche in Marokko en krijgt inzichten die u uitsluitend als onderdeel van deze missie kunt verkrijgen

Agadir is het belangrijkste land- en tuinbouwcentrum in Marokko. Reeds veel Nederlandse telers, importeurs en distributeurs hebben hun weg gevonden in de "wintermarkt van Europa". Het doel van deze handelsmissie is om tijdens deze missie te spreken over kansen en mogelijkheden en zo de samenwerking tussen Marokko en Nederland op het gebied van Land- en Tuinbouw (Groente & Fruit), Transport & Logistiek en aanverwante diensten te versterken.

Wilt u zakendoen met Marokko? Ga dan van 10 t/m 13 december mee met deze handelsmissie naar Marokko onder leiding van de heer Mohamed Laroussi, voorzitter van het Nederlands-Marokkaans Centrum voor Handelsbevordering.

Bedrijvenprogramma
Het programma geeft relevante informatie vanuit de praktijk via bedrijvenbezoeken, een informatieve Round Table, workshops en een matchmaking bijeenkomst. Tijdens de Round Table en het ceremonieel diner zullen internationale delegaties aanwezig zijn uit o.a. Rusland, Frankrijk, Spanje, Italië en Chili. U zult te gast zijn bij het ceremonieel diner met de prijsuitreiking voor de beste producent van Marokko 2014. Een belangrijk onderwerp tijdens het event zal ook de huidige situatie rondom de samenwerking en export mogelijkheden naar Rusland zijn. Kortom, een unieke kans om kennis op te doen en direct contact te leggen met ministeries, brancheorganisaties en potentiële zakenpartners in Marokko.

Conceptprogramma:
Dit betreft een concept programma dat aan de hand van de wensen van de ingeschreven deelnemers verder zal worden uitgewerkt en toegespitst.

Woensdag:
Middag Heenvlucht naar Agadir, Marokko
Avond Briefing + netwerkreceptie en vrij diner

Donderdag:
Ochtend: Seminar & B2B
Middag: Round Table Internationaal
Avond: Ceremonieel Diner en Prijsuitreiking

Vrijdag:
Ochtend: Bedrijfsbezoeken
Middag: Bedrijfsbezoeken
Avond: Diner

Zaterdag:
Ochtend
Middag: Terugvlucht naar Amsterdam

In het Kort
Wat: Handelsmissie naar Agadir, Marokko
Wanneer: 10 t/m 13 december 2014
Aanmelden: Aanmelden vóór 21 november 2014 via het aanmeldformulier.
Klik hier om het formulier te downloaden

Na ontvangst van uw aanmelding zal contact met u worden opgenomen voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen uw wensen ten aanzien van de missie en de matchmaking in kaart worden gebracht.

Kosten:
De kosten voor deelname bedragen voor leden van de MENA Council
€ 1.450,-- excl. BTW per deelnemer en voor niet-leden € 1.650,-- excl. BTW per deelnemer. Reis- en verblijfskosten en eventuele kosten voor tolken en individueel transport zijn voor eigen rekening. Het NCH heeft gunstige voorwaarden afgesproken voor de hotelovernachtingen in een 4-sterrenhotel. Neem contact op met het NCH om hiervan gebruik te maken.

Subsidie:
Via RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) kunt u mogelijk een missievoucher ter waarde van maximaal 1.500,- euro ontvangen voor deelname aan deze missie (onder bepaalde voorwaarden). U kunt deze aanvragen via de website
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Sponsoring
U kunt tevens als sponsor deelnemen aan de prijsuitreiking van de Trofel. Neem voor sponsormogelijkheden contact op met het NCH.

Organisatie:
De missie wordt georganiseerd door het Nederlands-Marokkaans Centrum voor Handelsbevordering NMCH van het NCH.

Contact:
Nederlands Centrum voor Handelsbevordering,
Mohammed L. Iaallala 070-3441516 / 06-42108037.
E-mail: miaallala@nchnl.nl

Voorwaarden
Het NCH behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De handelsmissie gaat door bij een minimaal aantal van 12 deelnemers. U vindt hier de voorwaarden voor deelname:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.