Jurgen Meijboom detacheert kwaliteitscontroleurs

"Zekerheid van gekwalificeerde kwaliteitscontroleur, ook in ad-hoc situaties"

In 2011 startte Jurgen Meijboom met JLM Dienstverlening en drie jaar later vindt hij zich omringd door een team van ervaren kwaliteitsmensen. Het bedrijf verleent teelt-, handels- en grootwinkelbedrijven en sorteer- en pakstations een uitgebreid pakket aan diensten - van kwaliteitsbeoordelingen van verse groenten en fruit tot claim inspecties op locatie.


Jurgen Meijboom

Goedkoper
De keurmeesters kunnen op kortere of langere termijn worden gedetacheerd. "Zelfs als je ons acht maanden per jaar inzet, ben je kostentechnisch nog goedkoper uit da met vast personeel", verklaart Meijboom de keuze van bedrijven om te werken met flexibel personeel. JLM wordt zowel door individuele bedrijven als afzetorganisaties ingehuurd. "De keurmeesters beschikken over kennis en ervaring in het keuren van Hollands product, import product of beide. Ze zijn bekend met een groot aantal klantspecificaties, waardoor ze ook hier een prima invulling aan kunnen geven."

Naast de kostenbesparing dankzij de flexibele FTE zijn er volgens Meijboom nog meer voordelen van werken met gedetacheerden. De zekerheid van een gekwalificeerde kwaliteitscontroleur bijvoorbeeld, ook in ad-hoc situaties. "De senior adviseurs hebben ruime praktijkervaring in de AGF-sector en hier ook een passie voor. Ze zijn onafhankelijk en communicatief vaardig. De kwaliteit is gewaarborgd, ook bij invulling van tijdelijke projecten." De organisatie zet het personeel ook in het buitenland in, wat een directe verlading mogelijk maakt. "En voor speciale wensen qua houdbaarheid zijn wij in het bezit van een houdbaarheidscel", besluit Meijboom. "Deze is ideaal voor houdbaarheidsproeven, ook in de groente en fruit."Voor meer informtatie:
Jurgen Meijboom
JLM Dienstverlening
Honderdland 112
2676 LT Maasdijk
Mob: 06 101 11 321
info@jlmdienstverlening.nl
www.jlmdienstverlening.n


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven