Witlofkwekerij LOF presenteert kweekset

Zelf je eigen groenten en fruit verbouwen is hip! De consument is anno 2014 geïnteresseerd in de herkomst van zijn voedsel en gaat steeds vaker zelf aan de slag met het verbouwen van allerlei groente en fruitsoorten. Aansluitend op deze trend introduceert Witlofkwekerij LOF. de LOF. kweekset. Consumenten kunnen hiermee zelf hun eigen witlof kweken en ervaren hoe schoon en gezond het product is.Het idee voor een kweekset is ontstaan naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties die Witlofkwekerij LOF. ontving van bezoekers. Hugo Jongejan, eigenaar LOF.: "Tijdens verschillende open dagen over de afgelopen jaren kregen we vaak te horen dat bezoekers het groeiproces van witlof heel verrassend vinden. Zo weten maar weinig mensen dat witlof in het donker groeit en voor meer dan 80% uit water bestaat". Met behulp van de LOF. kweekset kan iedereen dit zelf zien en ervaren."

Waar te koop?
De LOF. kweekset is online te bestellen op www.witlofkweekset.nl. Hier zijn tevens lekkere recepten, leuke weetjes en achtergrond informatie over witlof te vinden. De verkoopprijs is 12,95 euro exclusief verzendkosten. "Met het oog op duurzaamheid hebben we de LOF. kweekset zo ontworpen dat hij meerdere keren gebruikt kan worden", aldus Jongejan. Voor een nieuwe groeironde zijn enkel nieuwe witlofwortelen nodig, welke ook via de website te bestellen zijn. Witlofkwekerij LOF. is tevens bezig om het product in de winkel te krijgen.

Witlofkwekerij LOF.
Al 34 jaar teelt Witlofkwekerij LOF. witlof en roodlof. De benodigde wortelen worden in eigen beheer geteeld. De producten worden rechtstreeks aan retailers, groothandelaren en exporteurs verkocht. Hierbij staat klantgericht produceren en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Witlofkwekerij LOF. voert als enig witlofbedrijf het Milieukeurmerk. Het resultaat is een gezond product geteeld met respect voor mens en dier. In 2014 werd het bedrijf genomineerd voor de Flevopenningen.

Voor meer informatie:
info@witlofkweekset.nl
www.witlofkweekset.nl

Witlofkwekerij LOF.
Pilotenweg 28/1
8311 PL Espel
0527-271375
www.witlofkwekerijlof.nl
info@witlofkwekerijlof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven