Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijzondere slasoorten bij Van Gelder

Bij Van Gelder groente & fruit uit Ridderkerk zijn de inkopers volop bezig met het najaar. Eén van de primeurs die zij dit jaar brengen zijn drie unieke, Italiaanse slasoorten: Treviso Tardivo, Treviso Precoce en Castelfranco.

Vol van smaak

"De drie slasoorten zijn familie van de rode sla, maar zijn wel anders", vertelt inkoper Jan van Corven. "Deze producten onderscheiden zich op smaak en zijn zeer decoratief, iets dat perfect aansluit bij de verwachtingen van onze klanten."
Van Gelder levert als groente- en fruitspecialist aan diverse klantgroepen, waarvan horeca één van de belangrijkste takken is. "Onze afnemers zijn steeds meer op zoek naar producten om gasten mee te verrassen, deze slasoorten kunnen dat prima, ze zijn namelijk nog niet heel bekend", aldus Van Corven.



Vers van de bron

Van Gelder doet voor de inkoop van deze producten rechtstreeks zaken met de leverancier in Noord-Italië. "We doen steeds meer handel direct met telers uit binnen- en buitenland. Dit heeft nogal wat logistieke uitdagingen, maar het zorgt er wel voor dat we altijd producten van de juiste kwaliteit kunnen leveren."

Meer informatie?
0180 42 50 77
www.vangeldernederland.nl
Publicatiedatum: