1st EU fresh info forum & round table

Op 3 en 4 december 2014 organiseert Frug I Com, in samenwerking met GS1 in Europe het 1st EU Forum Fresh Info te Rotterdam. Tevens zullen op 2 december een aantal internationale pre-program meetings plaatsvinden. Dit internationale event wordt gehouden op het cruiseschip de SS Rotterdam. Het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Informatie rondom het product, de teelt en de supply chain worden meer en meer leidend binnen de AGF keten. Technology, business processen en informatie-standaarden ontwikkelen zich internationaal gezien in een hoog tempo. Op 3 december wordt het Forum gehouden en wordt u meegenomen in deze ontwikkelingen. (Internationale) sprekers zullen u meenemen in de wereld van standaarden binnen de AGF-keten. Ondernemers, bedrijven, specialisten, onderzoekers, (semi-) overheden en retailers zullen deze dag aanwezig zijn in de haven van Rotterdam.

Tijdens het Forum kunt u bovendien een kijkje nemen op de Solutions Markt.

Na het Forum zal er een bezoek gebracht worden aan de Markthal te Rotterdam. Hier zal een Netwerk-event plaatsvinden, waar onder het genot van een hapje & drankje nagepraat zal worden. Tegelijk een mooie gelegenheid om de Markthal eens van dichtbij te bekijken. De eerste overdekte markthal van Nederland heeft in oktober haar deuren geopend, een ervaring die u zeker niet mag missen.

Op 4 december wordt de Round Table gehouden. Tijdens verschillende thematische ronde tafel gesprekken & workshops zullen ondernemers, bedrijven, specialisten, onderzoekers, (semi-) overheden, retailers en deelnemers van verschillende internationale projectgroepen hun ervaringen delen rondom innovatie, standaardisatie en implementatie van ICT-projecten.

Van 2 t/m 4 december zal de haven van Rotterdam het podium zijn van internationale standaardisatie binnen AGF. Voor meer informatie rondom het programma kijkt u op www.frugicom.nl/euforum.
 
Inschrijvingen zijn nu geopend, wees er snel bij,
want VOL = VOL.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven