Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"We willen de avocado meer onder de aandacht brengen"

Avocado's zijn niet allemaal hetzelfde - de beste rassen moeten op het juiste moment worden geoogst. Daarnaast moeten ze zo snel mogelijk naar hun bestemming worden gebracht. Daarvoor zijn er gespecialiseerde bedrijven nodig.


Hass avocado's van Frutas Montosa.

Frutas Montosa is de toonaangevende avocadoleverancier in Europa. De avocado's van Frutas Montosa wijken opmerkelijk genoeg af van het doorsnee product. Hass avocado's zijn het meest prestigieuze ras en, hoewel hun kleur niet erg uitnodigend is, wil het bedrijf ze in Zuid Europa meer onder de aandacht gaan brengen.Frutas Montosa: "Naast controles op het veld voeren we elke week rijpingstesten uit. Bovendien hebben we apparatuur die ons helpt het beste fruit te kiezen door middel van een niet-gestandaardiseerd proces." Een dergelijke procedure wordt ook aangepast aan de behoeften van cliënten, omdat de normen in alle landen verschillend zijn.

 

Frankrijk is de belangrijkste afnemer

Frutas Montosa is gelegen in de Costa del Sol in Malaga, een subtropisch gebied perfect om avocado's groeien. Fruit wordt het hele jaar door geproduceerd, zo'n 25.000 ton per jaar, voornamelijk van het ras Hass (80%). "Onze belangrijkste markt is Frankrijk, gevolgd door Spanje en Duitsland."
Contact:
Frutas Montosa

Finca El Molino s.n.
29792 Valle-Niza (Màlaga) - Spain
Tel.: +34 952 515002
Fax: +34 952 514519

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.