10 en 11 december in Saint-Pol-de-Leon

Internationaal congres Bloemkool

Op 10 en 11 december 2014 zal het internationaal congres "Bloemkool: de uitdaging van de Europese productie" plaatsvinden. Het congres, georganiseerd door CERAFEL en CTIFL, wordt gehouden in het Franse Saint-Pol-de-Leon, Bretagne. Bretagne is met 15.500ha en 1.150 telers de belangrijkst bloemkoolproducent in Frankrijk en Europa.

De eerste dag zullen er diverse onderwerpen ter sprake komen als "de bloemkool in het hart van de Bretonse groenteorganisatie", "welke verwachtingen voor de markt en consumptie van de bloemkool", "de bescherming van het gewas" en een reflectie over de toepassing van technieken voor de toekomst. De tweede dag staat in het teken van diverse veldbezoeken.

Inschrijven kan tot 10 november bij AOP CERAFEL via het inschrijfformulier: http://www.congres-cf-cerafel.com/images/CONGRES-CHOU-FLEUR%2010&11decembre-Invitation-programme.pdf

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.