Jazz weer op veel beurzen en events aanwezig dit najaar

Europees Jazz seizoen weer van start

Het Nieuw-Zeelands Jazz seizoen ten einde en Enzafruit is, zonder onderbreking, weer van start gegaan met het Europees Jazz seizoen. Vorige week zijn de eerste vrachtwagens vertrokken met de eerste ladingen Jazz appelen vanuit Frankrijk en Zuid-Tirol (Italië).

Enzafruit verwacht ook dit seizoen een oogst van sublieme kwaliteit. "De Jazz appel heeft zijn mooie kleur gekregen door de juiste weersomstandigheden en is tevens heerlijk van smaak. We kunnen dus voor dit Europees seizoen spreken van de kwaliteit die we van de Jazz appel gewend zijn."Jazz op beurzen en events

Om de consument nog beter de smaak van de Jazz appel te laten leren kennen, zijn wij dit najaar op veel lifestyle beurzen en events aanwezig in België, Nederland en ook in Duitsland. Wie langs komt aan de Jazz stand, kan heerlijk genieten van een stukje Jazz appel en gaat misschien aan de haal met een leuke Jazz appel gadget.

Verder wordt de Jazz appel op marketing vlak ondersteund door talrijke tastings, die georganiseerd worden bij groenten-en fruitspeciaalzaken, supermarkten en bij marktkramen. Op online gebied zullen er nog tal van wedstrijden georganiseerd worden op de Facebookpagina's van Jazz appel. Zo zijn er heel wat prijzen te winnen op zowel de Belgische als op de Duitse Facebookpagina van Jazz appel.

Voor verdere informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
BTW BE 425 134 568
www.enzafruit.be
www.jazzapple.eu
info@enzafruit.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven