Rayif Ayyildiz, VoornePutten Uitzendbureau

"Uitzendbureaus leveren meer dan mensen"

Uitzendbureaus zijn toeleveranciers en leveren handen, mensen: personeel. Houdt het hier mee op? Nee, de klant in deze huidige tijd vraagt steeds meer om totaal oplossingen in plaats van het slechts leveren van medewerkers. En waarom zou de klant ook niet?

De klant maakt, met behulp van onze medewerkers, een prachtig eindproduct, waarbij de afzetmarkt ook steeds meer wensen heeft. Waarom niet terug de keten in en vraag de leveranciers om zichzelf naar een hoger level te brengen?!

VoornePutten Uitzendbureau BV is deze weg reeds enige tijd geleden ingeslagen. "De 'oude' manier van het leveren van handen, vonden wij niet genoeg", zegt Rayif Ayyildiz sinds 1999 eigenaar en directeur van het Uitzendbureau. " In de begin periode, zo'n 10–15 jaar geleden, voldeed dit prima voor de klant en werkten wij allemaal op deze manier Ik merkte om mij heen dat andere uitzendbureaus zich vast bleven houden aan deze oude manier van werken, maar ik voelde bij mijzelf dat dit anders zou moeten én kunnen in de toekomst. De markt verandert immers."VoornePutten Uitzendbureau vindt zichzelf dan ook geen leverancier, maar partner in het arbeidsproces. Een partnership vraagt wel om een intensievere samenwerking tussen beide partijen, wat uiteindelijk ten goede komt aan het eindresultaat en een langdurige arbeidsrelatie. Dit wordt door VoornePutten Uitzendbureau onder andere vertaald door 'inhousing' op de werkvloer waarmee zodoende een schakel wordt gecreëerd tussen beide bedrijven.

Bij 'inhousing', zijn er in weze oren en ogen van VoornePutten uitzendbureau op de werkvloer aanwezig, wat de communicatieve lijnen verkort en verminderd om zodoende op een degelijke manier de invulling van arbeid in goede banen te leiden en de kwaliteit en norm te waarborgen.

Voor meer informatie:
VoornePutten Uitzendbureau
Oud Camp 8
3155 DL Maasland
Tel. +31 (0)174 294500
Fax +31 (0)174 290991
www.voorneputten.nu
info@voorneputten.nuPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.