Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgie duimt voor eerlijke voedselprijzen

Via de affichecampagne 'Ik duim voor eerlijke voedselprijzen' roept de Belgische Boerenbond iedere burger die het goed meent met de tuinbouw op om de strijd voor eerlijke voedselprijzen te steunen.

Een samenloop van omstandigheden – met de Ruslandcrisis als orgelpunt – heeft ertoe geleid dat bij diverse sectoren het water aan de lippen staat. De prijzenslag die vandaag op onze afzetmarkt woedt, is hier niet vreemd aan. Het is aan ons om op te komen voor onze rechten en respect te vragen voor onze producten. Wij willen ons daarbij richten tot iedereen die onze sector een warm hart toedraagt – van winkelier tot consument, van burgemeester tot plaatselijke BV.



Door #duimjemee te gebruiken in de berichten op de sociale media zijn de foto's ook te zien op www.duimjemee.be. Op deze website vinden de bezoekers meer informatie over de huidige voedselprijzen en wat de boer eraan verdient. Hier doen boeren en tuinders hun verhaal. Deze website moet uitgroeien tot het centrale punt van de hele actie. Het is nu aan jullie om er samen aan te bouwen. Je kunt je digitale duimfoto's ook doorsturen naar communicatie@boerenbond.be. Wij zorgen er dan voor dat ze op de website belanden.

Publicatiedatum: