Fris-Co met specialiteiten op Italiaanse hotelbeurs

Tholen - Fris-Co, specialist in export naar Italië, staat momenteel op HOTEL, een internationale beurs voor hotel en gastronomie in Bolzano, Zuid-Tirol. "We staan hier in opdracht van onze klanten en het is hier geweldig", vertelt Jack Lagrand. Deze beurs vindt plaats van 20 t/m 23 oktober in Bolzano. Ook vorig jaar nam Fris-Co deel. "Op AGF-gebied zijn wij één van de weinigen die echt met verse producten uitpakken. We presenteren hier met name exoten, kiemen, cressen, tomaatjes en wat minigroenten. Qua voeding zie je met name halffabrikaten op deze beurs, dus er is best wat aandacht voor onze verse groenten."Beleving en genieten
De beurs is verdeeld in zes thema's waaronder interieur en decoratie, bouw, welness en horeca. "Een hele belevenis", aldus Jack. "Je ziet hier alle nieuwste snufjes op het gebied van hotellerie en gastronomie. Door de juiste inrichting te kiezen van een hotel kun je een bepaalde doelgroep binnenhalen. Het draait hier allemaal om de vraag: hoe verwen ik mijn gasten? Je ziet zelfs jacuzzi's voor 30 personen." Volgens hem is de sfeer goed, en weer eens iets anders dan op AGF-beurzen. "Er staat gezellige muziek aan uit Tirol, gasten krijgen hier maaltijden voorgeschoteld, alles gericht op beleving en genieten."Kwalitatief ligt de lat heel hoog bij alle aanwezige bedrijven. "Er zijn ook kookdemonstraties, maar ook daarbij wordt amper versproduct gebruikt. Het kost natuurlijk ook meer tijd om het klaar te maken, en tijd is geld. Daarom maakt men in deze branche vaak gebruik van halffabrikaten."

Klik hier voor een link naar de Italiaanse beurs: www.fierabolzano.it/hotel

Voor meer informatie:
Fris-Co Fruit & Vegetables B.V.
Veilingterrein Z.O.N.
Venrayseweg 118e
5928 RH Venlo
Tel: + 31 (0)77 387 57 57
Fax: +31 (0)77 387 57 58
Mobiel: +31 (0)6 53 16 22 84
www.frisco.nl
frisco@frisco.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.