"Goedkope arbeid door slim inzetten van personeel"

Personeelskosten zijn meestal de grootste kostenpost binnen een bedrijf. Een ondernemer wil grip houden op deze kosten en afhankelijk van de vraag naar zijn product eenvoudig op- en af kunnen schalen. Daardoor is de inzet van flexibele arbeid niet meer weg te denken in de Nederlandse economie.

Uit onderzoek blijkt dat de flexibele schil van de Nederlandse arbeidsmarkt continu groeit. Uitzendbureau's, payroll bedrijven, ZZP'ers en andere marktpartijen leveren deze flexibiliteit op de Nederlandse arbeidsmarkt. Door een partnership aan te gaan met een uitzendbureau, kan er voor werkgevers een win-win situatie worden gecreëerd.GoedkopeArbeid.nl
Uit dit perspectief is GoedkopeArbeid.nl ontstaan. GoedkopeArbeid.nl heeft een personeelsbehoeftenscan ontwikkeld, waarmee het profiel (skills) wordt bepaald en de inleenuren en teamopbouw worden vastgesteld. Van daaruit geven we een advies, waarmee de flexschil optimaal ingericht kan worden.

Ook de nieuwe mogelijkheden die vanuit de wetswijzigingen worden gecreëerd past GoedkopeArbeid.nl toe. De mogelijkheid om mensen 5,5 jaar flexibel aan je bedrijf te verbinden en de subsidiemogelijkheden voor mensen vanuit een WW situatie zijn hier voorbeelden van. Ook met payroll kan een bedrijf (een deel van) haar vaste kern als flexibele schil inzetten. Naar verwachting zal payrolling een grote vlucht gaan nemen de komende jaren.

Daarnaast zorgen uitzendkrachten met de juiste skills en drive, voor een nog grotere productiviteit. GoedkopeArbeid.nl speelt in op deze ontwikkelingen en biedt een zeer aantrekkelijk alternatief.

Voor meer informatie, kijk op www.GoedkopeArbeid.nl
Mevrouw Linda de Jong
E-mail: info@goedkopearbeid.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.