Scelta Mushrooms lanceert Snex en super-dry mushrooms op SIAL

Tijdens de aanstaande SIAL zal Scelta Mushrooms het Snex® merk op de markt introduceren. Het is de officiële lancering van een nieuwe range die in de oven bereid moet worde: groentesnacks. In het diepvriesassortiment zullen de "super-dry mushrooms", speciaal ontwikkeld voor gebruik op pizza's, in de schijnwerpers staan.

Snex® is één van de drie Scelta producten die onderdeel uitmaken van de "Sélection SIAL Innovation 2014" (samen met de natuurlijk geconserveerde champignons in Ecopouch® en Camlow ™ zoutreductietools). Snex® staat voor smakelijke, "sexy", groentesnacks. Het speelt in op de groeiende vraag naar gezondere snacks. Zonder kunstmatige toevoegingen, 100% vleesvrij en vol duidelijk zichtbare groentevulling. De nieuwe Snex® verpakkingslijn zal in 5 kleurrijke verpakkingen van 1 kilo op de markt worden gebracht in de smaken champignon, champignon-spinazie, champignon-broccoli, ratatouille en zuurkool.Met de toevoeging van "super-dry mushrooms" aan het diepvries assortiment, introduceert Scelta een oplossing voor een probleem waar menig pizzamaker mee worstelt. Aangezien champignons voor meer dan 90% bestaan uit natuurlijk sap, resulteert het bakken van een pizza vol champignons in waterige pizza's. Super-dry mushrooms hebben de zelfde voordelen als reguliere diepvrieschampignons: smaakvol, voedzaam en een lange houdbaarheid zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. Daarnaast leidt het productieproces tot een diepvrieschampignon met een rijkere smaak, minder ontdooiverlies en een hoger aantal schijfjes per kilo.


www.sceltamushrooms.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.