Winnaars Beste Groenteman op TV

Afgelopen zondag werd het programma 'Alles over wonen' uitgebreid aandacht besteed aan Beste Groenteman ambulante handel: Nico Vos. Aanstaande zondag is de speciaalzaak van Gijs v.d. Hoef aan de beurt!

Vos Groente & Fruit - Wijk en Aalburg

Nico vos - Vos Groente & Fruit - Wijk en Aalburg is tijdens de beurs AGF Detail bekroond tot winnaar in de verkiezing Beste Groenteman van Nederland van de markt. Zondag 12 oktober was hij in een interview op zijn standplaats in het programma Alles over wonen te zien.



Gijs van de Hoef, inspiratiebron voor smaakvol eten - Veenendaal

Bij de categorie versspeciaalzaken is Gijs van de Hoef, inspiratiebron voor smaakvol eten - Veenendaal bekroond tot Beste Groenteman 2014-2015. Onderdeel van de winst was zendtijd in het programma 'Alles over wonen' waarin zij in het zonnetje werden gezet.



Alles over wonen-SBS 6

Aanstaande zaterdag kun je om 15:30 uur op SBS6 de herhaling met Nico Vos bekijken en zondag 19 oktober om 16:00 uur, SBS6 is Gijs van de Hoef te bewonderen. Natuurlijk is, zoals in elke aflevering ook onze Tonny van Eldijk weer aanwezig, als visitekaartje voor onze branche: Echte smaak beleef je bij de Groenteman!



In het ADN Magazine dat aanstaande vrijdag bij u op de mat valt, leest u een uitgebreid verslag van de finale en de prijsuitreiking van onze verkiezing!

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door:
Organisatie:


Hoofdsponsors:


Sponsors:



Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven