Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ons immuunsysteem houdt van bonte groenten

De aroma- en kleurstoffen van groenten en fruit zijn echte bodyguards voor het immuunsysteem, meldt het Duitse vrouwenblad Brigitte op haar website. Daarbij zijn de aroma- en kleurstoffen van groenten zelfs nog iets beter dan die van fruit. Voorwaarde is wel dat de groente niet volledig bevrijd is van aroma's, maar rijp geoogst is en via een korte weg in de winkel of op de markt is beland.

Bij de aankoop zou men daarom op groenten uit eigen land moeten letten of in ieder geval groenten moeten kopen die geen al te lange reis achter de rug hebben. Een goede keuze is bovendien groente uit de diepvries. Dit belandt namelijk altijd op het optimale oogstmoment in de verpakking.
Publicatiedatum: