Rijping van de Italiaanse Hayward kiwi's

De eerste controles sinds begin oktober hebben aangetoond dat het rijpingsproces van Hayward kiwi's net als vorig jaar redelijk verloopt, hoewel er op basis van vergelijkbare gegevens een algemene vertraging wordt verwacht.

De weersvoorspelling wijst erop dat de huidige milde temperaturen aanhouden tot week 43. Daarna zou het verschil tussen dag- en nachttemperatuur kunnen bijdragen aan het rijpingsproces. Het lijkt er dus op dat er vanaf week 44 met de oogst kan worden begonnen in Noord-Italië.

Definitieve info volgt nog.


Meer informatie:
Consorzio
Kiwifruit of Italy SRL

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.