Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe dienst tussen Agadir en Noord-Europa

Het onlangs opgerichte "OPDR Maroc" met hoofdkantoor in Casablanca zal een nieuwe verbinding tussen Agadir en de noordelijke landen starten. De ''Argan Express'' zal 16 oktober 2014 starten met het verschepen van temperatuurgecontroleerde ladingen naar Zuid- en Noord-Europa, inclusief Rusland. Vanwege de start van deze nieuwe dienst heeft OPDR Maroc ook een kantoor geopend in de haven van Agadir. 

OPDR zal drie 700 TEU schepen aanschaffen, die ruimte bieden aan maximaal 120 containers. De route gaat via Spanje (1 dag), Engeland (5 dagen), Nederland (6 dagen). Daarnaast zal het via Rotterdam ook verbindingen bieden naar alle havens in de Scandinavische en de Baltische landen en Rusland. 

OPDR doet al meer dan 120 jaar zaken met Marokko sinds het starten van een verbintenis met de haven van Casablanca. OPDR werkte voor het laatst samen met de haven Agadir in 1950. De regio Souss is beroemd om de natuurlijke hulpbron argan. De samenwerking met Agadir is gestart omwille van de locatie. Agadir is het middelpunt van de productiegebieden van hun lokale klanten.

"Het aanbod logistieke oplossingen van 'deur tot deur', het expertisegebied van de OPDR Groep, beantwoordt aan de behoefte van de exporteurs waarbij handelspolitiek nauw verwant is met logistiek. Dit vanwege de kostenbesparingen en de markttoegankelijkheid," zegt Michael Duhamel. 

Voor meer informatie: : www.opdr.com
Publicatiedatum: