"REGAL'IN" appelen gelanceerd op Fruit Attraction"

Voor de tweede keer sinds de oprichting in 2012 zal REGAL'IN" EUROPE deelnemen aan Fruit Attraction met een eigen stand (hal 9, stand 9F04). Het evenement vindt plaats in Madrid van 15 tot 17 oktober. 

Dit evenement bidet REGAL'IN" de mogelijkheid om haar partners te ontmoeten: Europese producenten en distributeurs, maar ook Zuid-Afrikaanse, Chileense en buitenlandse partners. Tijdens deze ontmoeting kan het zomerseizoen worden geëvolueerd. Qua grootte waren deze resultaten beter dan de vorige twee seizoenen. 
Het doel van REGAL'IN" is dat de consument het merk constant kan identificeren met een product van hoge kwaliteit. REGAL'IN" heeft perziken, nectarines, abrikozen, kersen en binnenkort ook appelen, allemaal met semi zoete, aromatische smaak, die het hele jaar doet verlangen naar het eten van fruit. Volgens hen is dit een uitdaging voor de gehele sector. 

Een tweede belangrijke gebeurtenis op Fruit Attraction is de lancering van de eerste twee REGAL'IN" appelen. Het zijn Fuji-appelen, maar met een betere smaak (IR> 18, lichtjes zuur en vol aroma's) en een betere kleur (een meer uniforme rode kleur), langdurige bewaarperiode, een hoge opbrengst en een zeer regelmatige productie (geen afwisseling). Het fruit kan op de stand worden bekeken en geproefd.

REGAL'IN" is te bezoeken op stand 9F04 Hal 9. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.