Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BestChoice peulenzakje wint in Tokio een Silver Pentaward

Op 9 oktober 2014 vond in Tokio de achtste editie van de Pentawards uitreiking plaats. Het ontwerpbureau van Special Fruit, Quatre Mains, wist met het BestChoice peulenzakje in de categorie Food / Fruit and Vegetables een zilveren award in de wacht te slepen.



Pentawards is de enige competitie op wereldniveau waar de beste verpakkings-ontwerpen worden bekroond. De missie van Quatre Mains bestond er in de waarden die BestChoice voorop draagt te vertalen naar de verpakking. De 12-koppige jury smaakte het 'fresh of the market' concept dat de kwaliteit én het gebruik van het verse product toont in een handige verpakking.



"Het krijgen van deze prestigieuze prijs in Tokio is voor ons de ultieme bevestiging dat het vernieuwde BestChoice concept aanslaat. Het design werkt als de ideale basis waaronder ons kwalitatief en divers assortiment onderdak vindt", aldus Patrick Maes, managing director van Special Fruit.

Publicatiedatum: