Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Venkelmarkt lijkt aan te trekken"

Caligari & Babbi breidt zijn assortiment uit met venkel. De Italiaanse teler ziet kansen op de venkelmarkt enwil investeren in het product. Het bedrijf verwacht een goede toekomst voor venkel.


Marco Babbi, mede-eigenaar van het bedrijf legt uit: "Onze campagne met Fucino-producten is nu voorbij. Hierdoor kunnen we ons richten op venkel uit Romagna. De venkelconsumptie en prijzen van zijn op dit moment gemiddeld, maar de markt lijkt aan te trekken.

Het bedrijf produceert andere artikelen in de verschillende jaargetijden. Zo brengt het lokale producten in de herfst en de winter op de markt. In de zomer richt het bedrijf zich op Fucino, in de herfst en winter op producten van Basilicata, Calabria en Apulia.



Het bedrijf wil de export verhogen naar landen als Zwitserland, Frankrijk, Nederland en de Noord-Europese landen. Marco: "De kwaliteit van de venkel is goed, hoewel de regen in de zomer de transplantatie moeilijk maakt. We konden onze producten de hele zomer naar Frankrijk en Nederland exporteren, want daar waren minder streekproducten op de markt."

Voor meer informatie:
Caligari & Babbi 
Via E. Bevilacqua 17, Savignano su Rubicone
Telefoon: (+39) 0541942599
Email: info@ortofruttacaligari.com
Publicatiedatum: