Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Locatie: Restaurant Den tol in Meteren

Ledenbijeenkomst comité Fruithandel Frugi Venta

Woensdagavond 29 oktober a.s. vindt de ledenbijeenkomst van het Comité Fruithandel plaats. Ook dit jaar zijn er weer een aantal gasten uitgenodigd. Ook dit jaar is weer een aantal gasten uitgenodigd. Zo zal een clinic 'Omdenken/Ja-maar' worden verzorgd, waarin je op een snelle en interactieve manier leert wat 'omdenken' is en hoe dat moet.

Na de pauze zal Tjitske Bolt ingaan op de werkwijze van het Markttoegangsteam van het Ministerie van EZ en zal Kun Han vertellen over de do's and don'ts van het zaken doen in China. Kun Han heeft "agriculture" gestudeerd in China en Wageningen. Ze loopt mee in verschillende markttoegangsdossiers die betrekking hebben op China.
 
U bent vanaf 19.00 uur welkom bij Restaurant Den tol in Meteren (Rijksstraatweg 80, 4149 SL), waar u wordt ontvangen met een kopje koffie. Het inhoudelijke deel van de bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Aanmelden
Als u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen, dan verzoek ik u dit antwoordformulier in te vullen en te retourneren per fax of per e-mail (info@frugiventa.nl). Meerdere bezoekers per bedrijf zijn welkom. U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via onze website.


 
Publicatiedatum: