Fruit Logistica 2015 maakt gebruik van nieuwe tentoonstellingsruimte CityCube Berlin

Met het in gebruik nemen van de nieuwe multifuncionele Beurs-, Congres- en Evenementenarena CityCube Berlin beschikt de meest toonaangevende beurs voor de internationale Groente en Fruithandel volgend jaar over twee extra tentoonstellings-oppervlakten van elk 6.000 vierkante meter. Hiermee beantwoordt de Berlijnse Messe aan de aanhoudend sterke vraag naar standruimte op de Fruit Logistica 2015, die plaatsvindt van 4 tot 6 februari 2015.

De CityCube Berlijn werd in mei van dit jaar geopend en behoort hiermee tot Berlijns technisch meest geavanceerde gebouwen. Het bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de zuidelijke ingang op het beursterrein van het Berlin ExpoCenter City en is rechtstreeks met de beurshal 7 verbonden.

Het CityCube Berlin ligt direct aan het metro-station "Messe Süd" en is tevens goed met de shuttlebussen van de Fruit Logistica evenals per taxi te bereiken.

Hier vindt u een bijgewerkte plattegrond van de Fruit Logistica om af te drukken.

Meer informatie: www.fruitlogistica.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.