Houdbaarheid Hollandse sperziebonen beperkt

Deze week eerste importbonen uit Marokko

Groothandel Smeding meldt in haar nieuwsbrief nog in het Hollandse sperziebonenseizoen te zitten, maar dat het seizoen afloopt. "De kwaliteit is redelijk, maar de houdbaarheid is vrij beperkt. Dit komt vooral omdat het 's morgens lang vochtig blijft. Het product is te lang nat met als gevolg dat als ze in de winkel worden gepresenteerd er snel roest ontstaat."

"Deze week worden de eerste import bonen uit Marokko verwacht, maar dit aanbod is nog beperkt waardoor de prijzen op een ander niveau liggen. Zodra er genoeg volume beschikbaar is, stappen we over naar Marokkaanse bonen, meldt het bedrijf uit Sint-Annaparochie.

Bron: Nieuwsbrief Smeding

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven