Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veenbessenseizoen van BerryFresh van start

Canneberges Quebec uit Canada is de veenbessenleverancier van het kwaliteitsmerk BerryFresh. De veenbes groeit daar in het ideale, koude klimaat van de Noord-Atlantische kust die de kwaliteit en de smaak ten goede komt. Deze leverancier heeft meer dan 20 jaar ervaring en investeerde ondertussen veel in landbouwgronden, personeel en werktuigen. Na de laatste expansie in 2012 spreiden de velden zich uit over iets meer dan 425 hectare.



Bij veenbessen denk je al gauw aan knetterend haardvuur, boswandelingen en wildgerechten. Een gezellige tijd waarbij de veenbessen een gezonde aanvulling zijn van een lekker winters diner. De veenbes is een krachtige antioxidant, dus meer dan welkom om je immuunsysteem een boost te geven tijdens de koude wintermaanden. Ze zijn lekker in compote, taart of smoothies. Met BerryFresh kom je de hele winter door met regelmatige leveringen per vliegtuig en per boot.

Onze lekkere veenbessen zijn verpakt in een leuk BerryFresh-zakje van 340 gr, inclusief een recepttip op de achterzijde in 4 talen. In punnets van 250 gr. met BerryFresh - label kan ook. Op aanvraag kunnen de veenbessen ook in topseal geleverd worden.

Voor meer informatie:
Special Fruit
Europastraat 36
2321 Meer - Belgium
Tel: +32-(0)3 3301792
Fax: +32-(0)3 3150843
www.specialfruit.be
info@specialfruit.be
Publicatiedatum: