Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nathalie Stephan, Condifrance:

"Steeds meer waardering voor gekleurde knoflook in Noord-Europa"

Tholen - Het Franse bedrijf Condifrance is gespecialiseerd in de productie en distributie van knoflook en uien. Tijdens de Macfrut in Cesena toonde het bedrijf haar assortiment inclusief de roze en paarse knoflook, evenals een exclusieve rode variƫteit, bestemd voor de premium markt.



Volgens export manager Nathalie Stephan hebben alle knoflookrassen hun eigen smaak. "Elk land heeft andere eetgewoonten en smaakvoorkeuren. De rode is bijvoorbeeld zoeter. Fransen hebben de voorkeur voor de lichtere witte knoflook, maar in Duitsland en Noord-Europa is de gekleurde knoflook in toenemende mate populair.


Rechts: Nathalie Stephan, Condifrance

Het bedrijf levert het product volledig aan groothandelaren, in Nederland bijvoorbeeld bij Van der Meij en Vroegop-Windig. "Omdat onze klanten de gastronomie beleveren, besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en het uiterlijk van de verpakking. De klant waardeert de manden en het past goed bij onze productkwaliteit", zegt Nathalie.



Naast de rode en roze knoflook, die met de hand worden gepeld, biedt het bedrijf ook zwarte knoflook aan. Zwarte knoflook ontstaat door een speciaal fermentatie proces met zeewater. "Deze specialiteit met zijn unieke smaak en romige textuur leveren we alleen aan gastronomische groothandels", besluit Nathalie.


Voor meer informatie:
CondiFrance
Beaumont de Lomagne
Tel: +33 (0)6 73 70 39 85