Fotoreportage Macropak

Tholen - Vorige week heeft de Macropack weer plaatsgevonden in de Jaarbeurs Utrecht. Van 30 september tot en met 3 oktober kon men zo'n 230 exposanten bezoeken op deze tweejaarlijkse beurs. Bezoekers werden in aanraking gebracht met de laatste trends op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingen, materialen, etiketteren en coderen.Naast dit ruimte aanbod van exposanten, bood Macropak ook interessante nevenactiviteiten op de beursvloer. Er was een design center met alles op het gebied van innovaties, ontwerp en design voor verpakken en verpakkingen samen. Zo was er een nagebouwde supermarkt met innovatieve verpakkingen, een ontwerp & design paviljoen en een theater om presentaties/seminars bij te wonen.

Aan het eind van de eerste beursdag is tijdens het 10e NVC Verpakkings-innovatiediner bekend gemaakt dat Dampack Internationaal de grote winnaar is van De Gouden Noot 2014. Dampack International, bekend in de AGF-sector, heeft de prijs gewonnen met de BeeMagicTray. Dit is een alternatief voor traditionele absorbers voor bijvoorbeeld vleesverpakkingen. De Zilveren Noot ging naar de Locked4kids blisterverpakking, een kind veilige medicijnverpakking. En de Bronzen Noot werd gewonnen door SpRing Latch, een innovatie voor de verf- en chemicali├źnmarkt.

Een punt van discussie is wel dat de verschillende verpakkingsbeurzen te dicht op elkaar zitten in een jaar als deze. Exposanten en zo ook bezoekers lijken te gaan kiezen tussen de mogelijke beurzen. Ook op de Macropak waren leveranciers van de AGF-sector te vinden. Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.