Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature’s Pride rijpt ook peren

Nature's Pride, specialist in het rijpen van mango's, avocado's en papaja's, breidt haar Ready to Eat assortiment uit met peren. De eerste eetrijpe Doyenné du Comice peren worden vanaf deze week verkocht. Nature's Pride is bekend als leverancier van eetrijpe exotische vruchten zoals avocado, mango en papaja, maar het rijpen van een typisch Hollands product zoals peren is voor het bedrijf uit Maasdijk toch een logische stap.



Shawn Harris: "De peer is in een van de meest gegeten vruchten. Echter de vruchten die op dit moment in de schappen liggen, zijn vaak onrijp. Vanuit de consument bestaat echter duidelijk een convenience behoefte om de vruchten direct na aankoop te kunnen consumeren."



De peren die Nature's Pride nu toevoegt aan eetrijp portfolio, zijn van de variëteit Doyenne du Comice en hebben twee weken langer aan de boom gehangen waardoor de vruchten een hoger suikergehalte bevatten en ze zoeter van smaak zijn. De eetrijpe peren worden op de markt gebracht onder het merk EAT ME en zijn voor de consument gemakkelijk te herkennen aan de opvallende paarse sticker.
 
Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: