Duitse online-supermarkten getest

Berlijn - Online-supermarkten worden steeds geliefder. Maar bij welke handelaar kan men het beste online zijn boodschappen doen? Het 'Deutsche Institut für Preis-Leistungs-Forschung' in Berlijn heeft elf online-levensmiddelenwinkels onder de loep genomen wat betreft prijs, productaanbod en leveringsprestatie, meldt de Duitse website Express.de.

Het resultaat: bij Mytime.de is de klant het goedkoopste uit. Daar was de totaalprijs van het testboodschappenmandje het laagst en bijna half zo duur als bij de duurste aanbieder Amazon.de. Mytime.de heeft volgens het onderzoek ook het beste productaanbod van alle online-supermarkten.

De snelste online-supermarkt is bring24.com uit Keulen. Hier ontvangt de klant zijn aankopen indien gewenst reeds één uur na de bestelling. Qua prijs/kwaliteits-verhouding was Rewe.de de winnaar. De online-shop overtuigde door voordelige prijzen, een uitgebreid productaanbod en de beste shopbeleving.

Desondanks zijn versproducten en gekoelde artikelen bij veel handelaren niet verkrijgbaar. Ook dranken maken niet bij alle aanbieders onderdeel van het assortiment uit. Hierdoor kon slechts de helft van de geteste handelaren met hun productaanbod overtuigen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven