Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe naam voor Alfa Automatisering: ALFA PRO IT

Het Rijnsburgse Alfa Automatisering, bekend van haar complete groothandelssystemen voor de bloemen-, planten- en AGF-sector, heeft een andere naam. 'ALFA PRO IT' heet het bedrijf voortaan. Op en om het pand bij de ingang van veiling FloraHolland (hoek Laan van Verhof – Rijnsburgerweg) is het nieuwe logo inmiddels volop zichtbaar.

Het 25-jarig jubileum dat het bedrijf dit jaar viert, vormde slechts een aanleiding voor de naamsverandering. Het was vooral de voorziene groei buiten de landsgrenzen die erom vroeg. Ook steeds meer groothandels in Duitsland, Frankrijk en Engeland gebruiken de software die onder de naam AlfaPro op de markt is. Onlangs meldden zich bovendien de eerste klanten uit de Verenigde Staten. "'Automatisering' is in die landen een onbekend woord'', legt mede-oprichter Arie Lagerwerf uit. "Voor ons een reden om een internationalere naam te kiezen. Vandaar dat 'IT', dat wereldwijd staat voor 'Informatie Technologie."



Service én ontwikkeling

De beproefde producten van ALFA PRO IT zijn nog altijd succesvol. Dat komt vooral doordat de basissoftware bestaat uit standaard modules. De klant krijgt precies wat hij nodig heeft en betaalt daardoor nooit te veel. Populair zijn ook de afgeleide producten AlfaPro Mobiel (speciaal voor routeverkoop) en AlfaPro Online (voor webshops).

Het succes is voor ALFA PRO IT echter geen reden om achterover te leunen. De ontwikkelaars werken dagelijks aan nieuwe producten en updates die systemen dankzij de nieuwste technieken opnieuw gebruiksvriendelijker, completer en sneller maken. Een 'next generation' van de software is eveneens in aantocht. Klanten kunnen de toekomst van hun automatisering volgens Lagerwerf met vertrouwen tegemoet zien. "Ook voor de bestaande software kunnen zij blijvend rekenen op degelijke ondersteuning en service.''

Meer informatie kunt u vinden op de vernieuwde site www.alfapro.com.
Publicatiedatum: