Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

AQS Europees actief met specifieke AGF-opleidingen

Agro Quality Support BV is een onafhankelijke inspectie-instelling in de agro- en foodsector. Internationaal opererend kent AQS ook de weg in Europa met vestigingen in Polen en Frankrijk.

Het ondersteunen van de kwaliteit in de sector, zoals de naam AQS aangeeft, strekt zich zo ver als mogelijk uit. De AQS-inspecteurs voeren audits uit bij bedrijven die gecertificeerd willen zijn of blijven. Naast deze systeeminspecties voeren zij productinspecties uit en gaan zij, waar gewenst, de discussie op details aan. Een mooi voorbeeld is te lezen in dit artikel wat in juni verscheen in het personeelsmagazine van Smeding.Niet alleen het uitvoeren van deze taken maar ook het delen van kennis om het kwaliteitskennisniveau van groenten en fruit hoog te houden binnen een organisatie is een kernkwaliteit van de AQS-inspecteurs. Als officiële opleider heeft AQS een specifiek opleidingsaanbod op het gebied van groenten en fruit (klik hier voor het aanbod 2014 of stuur een e-mail voor het ontvangen van het opleidingsaanbod 2015). Trainingen, gericht op verschillende productgroepen groenten en fruit, kunnen daarnaast ook op maat worden aangeboden door AQS. Internationaal heeft AQS zelfs buiten Europa bekendheid verworven. Voor een training in Kenia bijvoorbeeld om inspecteurs op te leiden op het gebied van de EU handelsnormen groenten en fruit, draaien de AQS trainers hun hand niet meer om.

Meer weten over AQS?
www.aqs.nl
Tel. 070-3088150

Contactpersoon voor Training en Opleiding: Brigiet van den Boogaard.
Contactpersoon voor Productinspecties, Systeeminspecties en Monstername: Harold Willemsen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.