met meer informatie op de verpakking

Nieuwe kartonnen aardbeienpunnet voor Hoogstraten

In de aanloop naar het najaar stelt Veiling Hoogstraten een nieuwe aardbei-verpakking voor. Hoogstraten aardbeien zijn vanaf 1 oktober 2014 ook beschikbaar in kartonnen punnets. De 500-gr punnets worden per 8 aangeboden in een kartonnen doos. De kartonnen punnet is nu ontwikkeld voor 500 gram aardbeien, maar op termijn kan dit uitgebreid worden naar andere segmenten.Meer informatie

Met de lancering van dit type verpakking wil Veiling Hoogstraten verdergaan in haar streven naar een duurzame bedrijfsvoering. Kartonnen punnets zijn niet alleen milieuvriendelijker, er kan bovendien ook meer informatie op de verpakking worden geplaatst. Zo wordt er op de verpakking verwezen naar de website alsook naar de telermodule waarbij de consument de herkomst van zijn bakje aardbeien kan achterhalen.De kartonnen punnet wordt voorgesteld als alternatief voor de traditionele plastic aardbeipunnet, maar zal deze niet vervangen.

www.veilinghoogstraten.bePublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.