Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitsland: oogstmachine ramt auto aardappelopraper

Geen gewonden, maar wel veel materiƫle schade: dat is het resultaat van een ongebruikelijke botsing die afgelopen woensdag op een akker in het Duitse Linnich plaatsvond, meldt de Duitse website express.de.

Een 76-jarige autobestuurder kreeg trek in aardappelen en wilde de aardappelen die niet door de oogstmachine waren opgeraapt voor eigen gebruik rapen. Daarvoor was hij het reeds gerooide stuk land opgereden. Ondertussen was de aardappelteler nog met zijn tractor en rooier op het land aan het werk. Bij het rangeren kwam hij in zijn achteruit plotseling echter niet meer verder: hij ramde de geparkeerde auto.

De auto, die onverwacht op het land geparkeerd stond, had hij vanwege de grootte van de oogstmachine niet gezien. De aardappelverzamelaar uit Heinsberg, die een eindje verderop bezig was met aardappelen rapen, kwam er na de knal weliswaar aangesneld, maar toen was het al te laat. De politie schat de schade aan alleen zijn auto op meer dan 5.000 euro.


Publicatiedatum: