Lijn Nature's Greens

WP Rawl breidt boerenkoolchipsassortiment uit

WP Rawl heeft twee nieuwe smaken geïntroduceerd van hun chipslijn Nature's Greens. De nieuwe smaken, Cajun Spice en BBQ, zullen medio oktober verkrijgbaar zijn.


De ready-to-bake boerenkool chipszakken zijn inclusief kruidenpakket en voorgesneden boerenkool. Het enige extra ingrediënt dat nodig is om deze gezonde chips te bereiden is 2 eetlepels olijfolie. Het is voordeliger dan de ready-to-eat boerenkoolchips. 

De eerste smaak, Chilli & Lime, is in mei gelanceerd. De smaken werden gekozen door lezers van de nieuwsbrief en Nature's Greens liefhebbers. Zij gaven input en mochten uiteindelijk de smaken bepalen. 

"De eerste smaak is erg populair bij onze klanten, die onze voortdurende innovatie met nieuwe producten waarderen," zegt Ashley Rawl, hoofd van sales, marketing en productontwikkeling. "We zijn verheugd om meer variatie te kunnen bieden en dat de twee nieuwe smaken door onze klanten positief zijn beoordeeld en daardoor een geweldige aanvulling zijn op ons assortiment."

 
Voor meer informatie:
Jen Velasquez
Golden Sun Marketing
Tel: +1 813.254.0769
Email: jen@goldensunmarketing.com
goldensunmarketing.com

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.