Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EMTÉ stelt lokaal genieten centraal

EMTÉ Supermarkten introduceert morgen Fijnproevers, een uniek loyaliteits-programma waarin lokaal genieten de boventoon voert. Door boodschappen bij EMTÉ te doen, sparen klanten via een klantenpas of mobiele app Fijnproeverspunten. De punten zijn te gebruiken voor korting op de kassabon, kunnen verzilverd worden in de FijnproeversShop of ingewisseld worden voor korting bij diverse horeca-, recreatie- of wellness-partners. Door de integratie met een app en de koppeling met nu al ruim 500 landelijke én lokale partners, onderscheidt het Fijnproevers-programma zich van andere loyaliteitsprogramma's van supermarkten. Daarnaast is de primaire functie van het programma niet het geven van korting op boodschappen: voor de vertrouwde aanbiedingen is het gebruik van de pas niet nodig.



App

EMTÉ is de eerste Nederlandse supermarkt die gebruikt maakt van een loyaliteitsprogramma waarin je via een app je pas digitaal kunt scannen. Hiermee speelt de formule in op het groeiende gebruik van mobiele apps en biedt het klanten een programma dat overeenkomt met de huidige tijdsgeest. De app biedt de Fijnproevers van EMTÉ een groot gebruiksgemak. Want heb je je pas niet bij je? Geen probleem: je kunt met een scanner bij de kassa ook simpelweg je EMTÉ-app op je smartphone scannen.

Eenmaal aangemeld, gaat het sparen van Fijnproeverspunten vrijwel automatisch. De pas of app hoeft alleen maar gescand te worden. Voor elke bestede euro spaart de EMTÉ-klant één Fijnproeverspunt via de app of Fijnproeverspas. Fijnproevers sparen extra punten bij actieproducten en ontvangen daarnaast aanbiedingen die extra voordeel bieden. Deelnemers hebben met de applicatie of website altijd toegang tot hun puntensaldo. Deze zogenoemde Fijnproeverspunten kunnen zij verzilveren in de FijnproeversShop voor producten om te koken en tafelen, of inwisselen voor korting op de kassabon of bij diverse horeca-, recreatie- of wellness-partners. Zo sparen Fijnproevers eenvoudig voor een dagje pretpark, een diner bij hun favoriete restaurant of een pannenset. Wanneer de klant ervoor kiest de punten in te wisselen bij een partner, ontvangt hij per mail en/of in de app een coupon die recht geeft op de korting.

Lokaal genieten

Met het programma richt EMTÉ zich op de 'fijnproevers' van Nederland die lekker eten waarderen. Niet voor niets werd EMTÉ door GfK verkozen tot Beste Slager, Beste Bakkerij en Beste Kaasafdeling onder de Nederlandse supermarkten. "Fijnproevers genieten dubbel door hun boodschappen bij EMTÉ te doen. Zij halen niet alleen de lekkerste producten in huis, maar met het Fijnproevers-programma kunnen zij met hun gespaarde punten ook genieten bij landelijke, maar vooral veel lokale partners. Hier krijgen ze korting op een toegangskaartje, arrangement of gerecht, naar gelang het aanbod van de partner," zegt Johan van Heerebeek, Commercieel Directeur bij EMTÉ Supermarkten. "Veel supermarkten hebben tegenwoordig alleen nog maar aandacht voor de prijs. Hierdoor worden productkwaliteit en klantvriendelijkheid steeds meer in het nauw gedreven. Met Fijnproevers willen we onszelf onderscheiden als een op kwaliteit gerichte supermarkt die net als onze klanten lekker eten hoog in het vaandel heeft staan, zonder die aandacht voor de prijs uit het oog te verliezen."

Deelname aan het Fijnproevers-programma is gratis. De EMTÉ-app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende partners op emte.nl.

Publicatiedatum: