Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telegraaf-journalist publiceert 'eerbetoon aan tomaat'

Liepen de gemoederen een paar weken geleden nog hoog op omdat een journalist in opstand kwam tegen 'slechte, Nederlandse tomaten', deze week kan de verse tomaat op een stuk meer steun van de krant rekenen. Culinair journalist Felix Wilbrink publiceert een eerbetoon aan de tomaat.

In het recept kan de tomaat rekenen op omschrijvingen als "de prachtige smaak van de rijpe tomaat", "een plak van die schitterende tomaten" en als besluit van het recept, "Zo eer je een tomaat!"

Lees het eerbetoon aan de tomaat hier.
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer