pand wordt voor langere termijn verhuurd aan The Greenery

Jan en Cees van den Heuvel kopen Greenery-hoofdkwartier in Barendrecht

Tholen - Gistermiddag, 1 juli, heeft Duo Invest, van de gebroeders Cees en Jan van den Heuvel, het hoofdkwartier van The Greenery aan het Spoorwegemplacement in Barendrecht gekocht. Daarmee worden de gebroeders Van den Heuvel weer eigenaar van het kantoorpand (7.000 m2) waar ze zelf jarenlang in hebben gewerkt (Jan) of zelf hebben gebouwd (Cees). De loodsruimte valt niet onder de overname.Het hoge groene kantoorgebouw van The Greenery werd in 1999 gebouwd. "We zijn altijd gecharmeerd gebleven van het pand", laat Jan van den Heuvel in een reactie weten. The Greenery bevestigt bij monde van de woordvoerder dat Duo Invest de nieuwe eigenaar is geworden van het kantoorpand in Barendrecht en dat The Greenery het pand voor langere tijd zal terug huren. "Voor de medewerkers in het pand verandert er dus niks."

Officieel trad Jan van den Heuvel per mei 2002 af als president-directeur van Hagé International, waarna hij nog enkele jaren als adviseur van de Raad van Bestuur van The Greenery actief bleef. Na de oprichting van HillFresh in 2007, met zijn zoon Hans, neef Leo van den Heuvel en Pieter de Jong in de directie - is Jan officieel als adviseur bij HillFresh betrokken.

Sinds 2003 deed Van den Heuvel intrede in een nabijgelegen, kleiner kantoor. "Mijn meubilair verhuisde gewoon mee. Alleen was de grootte van mijn nieuwe onderkomen zo'n 20% van mijn kamer bij Hagé", zo blikte Jan vorig jaar in het vakblad Primeur, terug. Dat hij zijn meubilair weer terug zal verhuizen naar zijn voormalige ruime directiekamer, lijkt door de huurafspraak op korte termijn echter onwaarschijnlijk.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven