Sterrenchef Niven Kunz ambassadeur RedStar
RedStar focust zich sinds jaar en dag op smaakvolle en tevens gezonde tomaten. Dit is exact de weg die Niven is ingeslagen en waar zijn 80/20-filosofie, van 80% groente en 20% vlees of vis, dan ook naadloos op aansluit: "'Ik vind groente geniaal om mee te koken en bovendien is groente eten dé toekomst. In mijn keuken gaan groenten altijd voor. Met de juiste groenten koken is niet alleen lekker, het is ook nog eens gezond."
Het is daarom ook niet vreemd dat het nieuwe boek van Niven de naam 'NIVEN 80/20' draagt. Het boek is online al verkrijgbaar op www.niven8020.com maar wordt a.s. maandag 2 juni pas officieel gepresenteerd in Club AIR te Amsterdam. Op dit evenement zijn de bekende namen uit de gastronomie aanwezig en mag RedStar middels een eigen stand haar naamsbekendheid onder de gasten vergroten.
Om zijn boek nog meer bekendheid te geven gaat Niven op een NIVEN 80/20 Kooktour door het hele land. Tijdens masterclasses in o.a. Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht leert de sterrenchef de gasten de kneepjes van het vak en na ontvangst van het kookboek kan men zelf thuis lekker aan de slag. Diverse RedStar producten zullen bij deze masterclasses te proeven zijn. Daarnaast nemen RedStar en Niven zitting in een denktank met als doel te innoveren door de jarenlange ervaringen simpelweg te combineren.