Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse peren gedoopt in China



Na een jarenlange voorbereiding door de Nederlandse overheid en de Werkgroep "China Peren" van Frugi Venta en de NFO was op 24 mei jl. de officiële toelating van Nederlandse peren op de Chinese markt een feit. De toelating is een belangrijke mijlpaal voor de Nederlandse hardfruittelers. Namens de sector hebben Fruitmasters en The Greenery zich gezamenlijk ingezet om duizenden bezoekers kennis te laten maken met de Nederlandse peer.



Dit heugelijke feit werd 24 mei jl. gevierd tijdens de International Horticultural Exhibition in Qingdao met de doop van de eerste rechtstreeks geleverde Nederlandse Conference.



De heer Lapperre, Plv. directeur-generaal Agro van het Ministerie van Economische Zaken doopte met Mr. Han ShouXing, Deputy Secretary General of Qingdao Municipal Government de peren met champagne.



Vervolgens overhandigden Leonard Kampschöer van Fruitmasters en Bert Wilschut van The Greenery het eerste doosje peren aan hun toekomstige Chinese klanten.



De markt in China heeft een enorme potentie en kan in de komende jaren sterk groeien. Chinezen zijn dol op peren uit Europa. Fruitmasters en The Greenery hebben alle vertrouwen in een voorspoedige groei op deze markt.





Voor product- en commerciële informatie:
The Greenery
Bert Wilschut
tel.: +31 627 026003
b.wilschut@thegreenery.com

Fruitmasters
Leonard Kampschöer
tel.: +31 651 429503
lhm.kampschoer@fruitmasters.nl

Publicatiedatum: