Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Welkom op 25 mei van 15:00 tot 19:00 uur

Willem Dijk viert 20-jarig bestaan met barbecue

Dit jaar bestaat Groothandel Willem Dijk 20 jaar. Om de zomer goed te beginnen organiseert Willem Dijk AGF een barbecue-dag voor al haar relaties. "Een dag waarbij mooie producten en bijzondere bereidingen centraal staan. Samen met een aantal verwante leveranciers zullen wij mooie, lekkere en vernieuwde recepten met groente en fruit klaarmaken op de barbecue. Natuurlijk met de daarbij bijhorende rauwkosten, smoothies, fruitspiesen, tapas en alles wat nog meer bij het barbecueseizoen past. Daarnaast zullen we ook met exotische producten, die u misschien niet standaard in uw winkel heeft, de meest heerlijke gerechten maken."



"Alle deelnemende bedrijven zullen hun krachten bundelen en met hun gezamenlijke assortiment zorgen voor een geslaagde dag. Dit alles wordt op een vernieuwende manier gepresenteerd en bereid, om u als AGF-specialist te inspireren. Inspiratie die u weer door kunt geven aan klanten! Daarnaast is het ook een bijzonder gezellige aangelegenheid om eens met collega's en leveranciers te praten en ideeën uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om het gehele bedrijf eens te komen bekijken. Uiteraard zijn kinderen ook welkom. Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze dag!"



Wanneer?
Zondag 25 mei 2014 van 15.00 – 19.00
Waar?
Buiten (hopelijk in de zon!) op het parkeerterrein van Willem Dijk AGF.

Deelnemende bedrijven
Willem Dijk AGF – Bonfait – Ter Brugge – TastyTom – Zespri – Fresh Today – Greens and Salads – Heksenkaas – Flevostar



Publicatiedatum: