VDC Logistics neemt activiteiten van Gist op Scandinavie over

Per a.s. maandag 5 mei gaan de activiteiten van Gist op Scandinavie over naar VDC Logistics, onderdeel van de Van Dongen Holding Company. Er is deze week overeenstemming bereikt over de overname van het klantenbestand, het personeel en het wagenpark. "Het geconditioneerde transport van agf, bloemen, planten en andere gekoelde producten richting Scandinavië paste niet meer in het portfolio van Gist en is een welkome aanvulling op de bestaande activiteiten van VDC Logistics", zegt Jan van Dongen.

De focus van VDC Logistics ligt op specialisatie in het transport van AGF van en naar Frankrijk, Spanje, Portugal en de Scandinavische landen. Import producten uit de zuidelijke landen worden in Maasdijk gecombineerd met de overzeese producten vanuit de Rotterdamse haven die door Fruit Forwarders (ook onderdeel van de VDH Company) worden opgeslagen en verder getransporteerd naar de consument in Scandinavië.

Door deze overname versterkt VDC Logistics haar positie op de Scandinavische markt en is zij in staat om haar klanten een optimale service te bieden, in combinatie met de dienstverlening van haar zusterbedrijven, die oa op- en overslag van groente en fruit verzorgen, het opmaken van douane documenten en inklaringen, en het aanbieden van de expeditie van overzeese containers van groente, fruit, bloemen en planten.

Voor meer informatie:
VDC Logistics
Transportweg 23c
2676 LM Maasdijk
Tel: 0174-531300
info@vdclogistics.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.