Aardappelen voor PotatoEurope 2014 gepoot

De voorbereidingen voor de vaktentoonstelling PotatoEurope 2014 vorderen goed, meldt de Duitse website proplanta.de. Op het riddergoed Bockerode in Springe-Mittelrode (Niedersachsen), waar PotatoEurope 2014 plaats zal vinden, werden onlangs namelijk met de modernste techniek de aardappelen voor de tentoonstelling gepoot.

Daarmee is de basis voor de volgende bijeenkomst van de Europese aardappelprofessionals, die op 3 en 4 september 2014 plaatsvindt, geschapen. DLG-projectleider dr. Wilfried Wolf verklaarde dat reeds 120 exposanten uit de sectoren teelt, bemesting, gewasbescherming, productietechniek en verwerking zich aan hebben gemeld.

De gehele aardappelbranche zal op het riddergoed Bockerode een omvangrijk informatieaanbod rondom de aardappel presenteren. In het middelpunt staan proefpercelen, machinedemonstraties en informatiebijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een lezing over het onderwerp 'De verkoop in de hand - risicomanagament voor de praktijk'.

De internationale aardappelprofessionals krijgen hiermee weer een uniek platform om zich te laten informeren over alle vragen met betrekking tot de moderne aardappelproductie en -verwerking. PotatoEurope 2014 wordt georganiseerd door de DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft), ondersteund door de UNIKA (Union der Deutschen Kartoffelwirtschaft. Aanmelden voor een stand kan tot 15 mei 2014. Meer informatie over PotatoEurope 2014 is te vinden op: www.potatoeurope.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.