"Sneller en goedkoper dan snelloopdeuren"

Air In Motion uit het Limburgse Merselo ontwikkelt sinds 2007 het voordelige en onderhoudsvriendelijke alternatief voor snelloopdeuren. "De luchtdeur (hogedruk luchtgordijn) kan niet kapot gereden worden en voorkomt logistieke verliezen. Hoge onderhoudskosten en schades aan deuren zijn hiermee definitief verleden tijd," aldus Kris van de Rijt, directeur van Air In Motion."Bedrijven willen nou eenmaal weten wat de vaste kosten zijn voor een systeem over een langere periode van bijvoorbeeld 10 jaar. De tijd ligt ver achter ons dat er alleen naar aanschafprijzen wordt gekeken", aldus Van de Rijt. "Ons bedrijf speelt hier op in door een betaalbare oplossing te bieden, zelfs op de lange termijn. Door toepassing van duurzame onderdelen kunnen wij zonder problemen een gemiddelde gebruiksduur van zo'n 40.000 uur garanderen. In de praktijk komt dit al snel neer op 15-20 jaar.""Iedereen binnen de industrie is bekend met snelloopdeuren en ook met de vaak hoge onderhoudskosten om ze operationeel te houden. Bij conventionele snelloopdeuren ben je al snel per keer € 125,- aan voorrijkosten kwijt. Aangezien onze AFIM® Luchtdeuren geen bewegende delen hebben die frequent onderhoud nodig hebben, zijn onze luchtdeuren het voordelige alternatief voor conventionele snelloopdeuren. Daarnaast zijn met de luchtdeur aanrijdschades definitief verleden tijd."
 
Air In Motion ontwikkelt sinds jaar en dag oplossingen om binnen de industrie klimaatzones te scheiden. "Onze systemen worden steeds vaker ingezet op drukke logistieke doorgangen. Met name bedrijven die technische en financiële zekerheid willen hebben voor de komende 15 jaar, kiezen voor onze AFIM® Luchtdeuren."

AFIM- Luchtdeuren worden ingezet binnen de sectoren:
- AGF handel
- Vleessector
- Logistiek en transport
- Koel- en vrieshuizen
- Vriescellen
- Productie
- Op- en overslag

Toepassing AFIM® Luchtdeuren:
- Koelceldeuren
- Vriesceldeuren
- Binnendeuren
- Buitendeuren
- Dockshelters
- Inpandige doorgangen zonder fysieke deur

Zie deze pagina voor meer informatie over de financiële voordelen van AFIM Luchtdeuren ten opzichte van conventionele snelloopdeuren.
Heeft u ook genoeg van die hoge onderhoudskosten, voorrijkosten en schades? Dan is de AFIM Luchtdeur de oplossing. Vraag hier direct een prijs aan voor de AFIM Luchtdeur voor uw situatie.

Voor meer informatie:
Kris van de Rijt, directeur van Air In Motion
Tel: +31(0)478-853287.
www.airinmotion.nl
www.afim-luchtdeur.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.