"Goede vraag met feestdagen in Rusland en Europa"

Gevlogen ananas uit Ivoorkust en Australische kersen bij Van Ravenswaaij

Tholen - De 'specialiteitenafdeling' van Van Ravenswaaij draait deze periode op volle toeren. "Gevlogen ananas uit Ivoorkust en gevlogen kersen uit Australië zijn op dit moment actueel", vertelt Christiaan van Ravenswaaij. "Met de naderende feestdagen in Europa en Rusland is de vraag erg goed. Omdat ze begin januari in Rusland nog Kerst vieren, laten we deze producten ook na onze 'kerstdagen' komen."


 
"De gevlogen ananas is een 'nieuw' item voor ons. Waar we al meerdere jaren gevlogen mango's uit Ivoorkust in ons assortiment hebben, is dit een nieuwe uitdaging. En er wordt verrassend goed op gereageerd. Het is nog even afwachten of dit na de feestdagen een vervolg gaat krijgen. Maar de vooruitzichten zijn positief", vertelt Christiaan."De Australische kersen hebben we al meerdere jaren van onze vaste leverancier.
En ook hierover zijn we zeer positief. Smaak, kleur en houdbaarheid zijn uitstekend te noemen. Ook hier krijgen we regelmatige aankomsten", besluit de handelaar.

Voor meer informatie:
S.C. van Ravenswaaij
De Doelen 2
3905 TA Veenendaal
TeL; 0318-546470
christiaan@ravenswaaij.nl
www.ravenswaaij.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.