Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In februari opent eerste 'Lidl-restaurant'

Het eerste 'Lidl-restaurant' van Nederland opent op 1 februari in Den Haag. Gasten krijgen in een luxe zaak voor 5 euro een compleet verzorgde maaltijd inclusief drankje voorgeschoteld. Ondernemer Ad Sedubun springt met zijn restaurant Dill in op de sterk groeiende groep arme gezinnen, eenzame ouderen en studenten. Voor een prikje bereiden professionele koks gerechten met ingrediƫnten, die exclusief geleverd worden door de Duitse supermarkt. Om de personeelskosten laag te houden, worden werklozen en stagiaires ingezet als obers. Op die manier hoopt de horecazaak een bijdrage te kunnen leveren aan het gebrek van ervaringsplaatsen.

Klik hier voor het volledige artikel van de Telegraaf

Publicatiedatum: