Franse Géant opent tweede supermarkt in Abu Dhabi

Fucom heeft op 19 december in Abu Dhabi z'n tweede supermarkt geopend met een winkeloppervlak van 3000 vierkante meter, onder de 'Géant' franchise. Fucom wil meer dan dertig winkels openen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) inclusief de Géant Hypermarkt in Yas Mall in 2014.

Fucom is de master-franchiseondernemer in de regio voor de Franse hypermarktketen Géant. De nieuwe supermarkt, die werd geopend op Marina Square, wordt de laatste toevoeging aan Géants merkenportfolio in de VAE. Daartoe behoren de Géant hypermarkten en Géant Easy supermarkten en gemakswinkels, alsook Géant Online, de eerste online hypermarkt van de VAE, die dit jaar juni werd geopend.

Yvan Baba, hoofd van Fucom in de VAE, zei: "Door de strengste kwaliteitsnormen te handhaven in de sector en door een standvastige inzet voor duurzame landbouw, biedt Géant een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en biologische producten, die beschikbaar zijn in de VAE."

Source: emirates247.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.