voor ‘Stichting Lotte’s Leven’

The Greenery organiseert bijzondere spruitenveiling

Vrijdag 19 december om 8.15 uur veilt The Greenery 240 colli spruiten (maatsorteringen A, B en D) van de gebroeders Herbert voor The Greenery voor de Stichting Lotte's Leven. Jan en Ronald Herbert doneren de opbrengst hiervan volledig aan deze stichting, die zich inzet om 150.000 euro in te zamelen voor de behandeling van Lotte.Lotte, die in 2009 een ernstig auto ongeluk heeft gehad en in haar revalidatietraject speciale behandelingen nodig heeft in de Verenigde Staten, is met haar stichting geld aan het inzamelen. Op 17 december heeft Henk Angenent namens de spruitentelers van The Greenery een cheque ter waarde van 7.500 euro uitgereikt aan Lotte. Daarnaast hebben de gebroeders Herbert 17.000 kilo spruiten gedoneerd. De opbrengst van de verkoop van deze spruiten komt ook ten goede aan 'Stichting Lotte's Leven'.Lotte heeft nog 50.000 euro nodig om behandeld te kunnen worden, dus zorg dat u aankomende vrijdag achter de klok zit en biedt een mooie prijs voor de spruiten!Meer over Lotte en de behandelingen die ze nodig heeft, leest u op www.lottes-leven.nl/dit-is-mijn-verhaal/.

Voor commerciële en productinformatie, kunt u contact opnemen met Alex van Klaveren van The Greenery bv, tel: 0612 774 323 of e-mail: a.vanklaveren@thegreenery.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.